Takboxar i Billesholm

Annons:
Köpa och hyra takbox i Billesholm - guide för dig som funderar på att köpa eller hyra takbox i Billesholm. Här listar vi alla företag som säljer eller hyr ut takboxar i Billesholm vilka du kan ta kontakt med om du är intresserad av takbox i Billesholm. Takboxar i Billesholm finns att hyra eller köpa i flera olika storlekar och det finns flera olika modeller och tillverkare av takboxar att välja mellan när du bor i Billesholm och ska montera en takbox på din bil. Sammanlagt finns det 1 olika företag som du kan kontakta angående takboxar i Billesholm, se vår listan nedan.
Annons:

Hyra takbox i Billesholm

Nedan kan du ta del av vår lista över företag som du kan köpa eller hyra takbox i Billesholm av.

Rask & Björck Bil
Östervångsvägen 12
267 72 Billesholm

Annons:

Takboxfakta om orten Billesholm

I Billesholm finns som bekant minst ett företag som säljer eller hyr ut takboxar, nedan kan du ta del av del övrig information om Billesholm.

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Billesholm om du vill veta mer om Billesholm än endast saker relaterat till takboxar i Billesholm.

I Billesholm hittade vi sammanlagt 1 olika företag som du kan ta kontakt med när du är intresserad av att köpa eller hyra takbox i Billesholm. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag inom takboxar i Billesholm rekommenderar vi att du letar vidare efter takboxar hos andra företag i Skåne.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och hyr ut takboxar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och hyr ut takboxar till bra pris.