Takboxar i Limhamn

Annons:
Köpa och hyra takbox i Limhamn - guide för dig som funderar på att köpa eller hyra takbox i Limhamn. Här listar vi alla företag som säljer eller hyr ut takboxar i Limhamn vilka du kan ta kontakt med om du är intresserad av takbox i Limhamn. Takboxar i Limhamn finns att hyra eller köpa i flera olika storlekar och det finns flera olika modeller och tillverkare av takboxar att välja mellan när du bor i Limhamn och ska montera en takbox på din bil. Sammanlagt finns det 2 olika företag som du kan kontakta angående takboxar i Limhamn, se vår listan nedan.
Annons:

Hyra takbox i Limhamn

Nedan kan du ta del av vår lista över företag som du kan köpa eller hyra takbox i Limhamn av.

Malmö Folkbilar
Limhamnsgårdens Allé 12
216 16 Limhamn


Däckcenter i Limhamn AB/Däckpartner
Magasinsgatan 9
216 13 Limhamn

Annons:

Takboxfakta om orten Limhamn

I Limhamn finns som bekant minst ett företag som säljer eller hyr ut takboxar, nedan kan du ta del av del övrig information om Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Limhamn om du vill veta mer om Limhamn än endast saker relaterat till takboxar i Limhamn.

I Limhamn hittade vi sammanlagt 2 olika företag som du kan ta kontakt med när du är intresserad av att köpa eller hyra takbox i Limhamn. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag inom takboxar i Limhamn rekommenderar vi att du letar vidare efter takboxar hos andra företag i Skåne.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och hyr ut takboxar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och hyr ut takboxar till bra pris.