Takboxar i Järfälla

Annons:
Köpa och hyra takbox i Järfälla - guide för dig som funderar på att köpa eller hyra takbox i Järfälla. Här listar vi alla företag som säljer eller hyr ut takboxar i Järfälla vilka du kan ta kontakt med om du är intresserad av takbox i Järfälla. Takboxar i Järfälla finns att hyra eller köpa i flera olika storlekar och det finns flera olika modeller och tillverkare av takboxar att välja mellan när du bor i Järfälla och ska montera en takbox på din bil. Sammanlagt finns det 3 olika företag som du kan kontakta angående takboxar i Järfälla, se vår listan nedan.
Annons:

Hyra takbox i Järfälla

Nedan kan du ta del av vår lista över företag som du kan köpa eller hyra takbox i Järfälla av.

Bilia Personbilar AB
Dackevägen 5
177 34 Järfälla


Meca Sweden AB
Skarprättarvägen 12A
176 77 Järfälla


AD Bildelar & Verkstad Järfälla
Fakturavägen 2
175 62 Järfälla

Annons:

Takboxfakta om orten Järfälla

I Järfälla finns som bekant minst ett företag som säljer eller hyr ut takboxar, nedan kan du ta del av del övrig information om Järfälla.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här kan du ta del av mer information om Järfälla om du vill veta mer om Järfälla än endast saker relaterat till takboxar i Järfälla.

I Järfälla hittade vi sammanlagt 3 olika företag som du kan ta kontakt med när du är intresserad av att köpa eller hyra takbox i Järfälla. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag inom takboxar i Järfälla rekommenderar vi att du letar vidare efter takboxar hos andra företag i Stockholm.