Takboxar i Bålsta

Annons:
Köpa och hyra takbox i Bålsta - guide för dig som funderar på att köpa eller hyra takbox i Bålsta. Här listar vi alla företag som säljer eller hyr ut takboxar i Bålsta vilka du kan ta kontakt med om du är intresserad av takbox i Bålsta. Takboxar i Bålsta finns att hyra eller köpa i flera olika storlekar och det finns flera olika modeller och tillverkare av takboxar att välja mellan när du bor i Bålsta och ska montera en takbox på din bil. Sammanlagt finns det 3 olika företag som du kan kontakta angående takboxar i Bålsta, se vår listan nedan.
Annons:

Hyra takbox i Bålsta

Nedan kan du ta del av vår lista över företag som du kan köpa eller hyra takbox i Bålsta av.

Helins Bilcentrum i Bålsta
Dragrännan 1
746 50 Bålsta


Bra Bil
Arosvägen 2
746 31 Bålsta


Bista Bil o Motor AB
Helgövägen 1
746 30 Bålsta

Annons:

Takboxfakta om orten Bålsta

I Bålsta finns som bekant minst ett företag som säljer eller hyr ut takboxar, nedan kan du ta del av del övrig information om Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Bålsta om du vill veta mer om Bålsta än endast saker relaterat till takboxar i Bålsta.

I Bålsta hittade vi sammanlagt 3 olika företag som du kan ta kontakt med när du är intresserad av att köpa eller hyra takbox i Bålsta. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag inom takboxar i Bålsta rekommenderar vi att du letar vidare efter takboxar hos andra företag i Uppsala.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och hyr ut takboxar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och hyr ut takboxar till bra pris.