Takboxar i Umeå

Annons:
Köpa och hyra takbox i Umeå - guide för dig som funderar på att köpa eller hyra takbox i Umeå. Här listar vi alla företag som säljer eller hyr ut takboxar i Umeå vilka du kan ta kontakt med om du är intresserad av takbox i Umeå. Takboxar i Umeå finns att hyra eller köpa i flera olika storlekar och det finns flera olika modeller och tillverkare av takboxar att välja mellan när du bor i Umeå och ska montera en takbox på din bil. Sammanlagt finns det 7 olika företag som du kan kontakta angående takboxar i Umeå, se vår listan nedan.
Annons:

Hyra takbox i Umeå

Nedan kan du ta del av vår lista över företag som du kan köpa eller hyra takbox i Umeå av.

Bilinvest
Formvägen 12A
906 21 Umeå


Burlin Motor AB
Gräddvägen 3
906 20 Umeå


Mekonomen Bilverkstad / Bröderna Eliasson Bildesign AB
Formvägen 9B
906 21 Umeå


Philips Healthcare
Ålidhem Centrum
907 30 Umeå


Carstedts Bil AB
Överstevägen 1
906 21 Umeå


JL Garaget
Norra Obbolavägen 124
904 22 Umeå


Bilcentrum i Umeå AB
Norra Obbolavägen 117
904 22 Umeå

Annons:

Takboxfakta om orten Umeå

I Umeå finns som bekant minst ett företag som säljer eller hyr ut takboxar, nedan kan du ta del av del övrig information om Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Umeå om du vill veta mer om Umeå än endast saker relaterat till takboxar i Umeå.

I Umeå hittade vi sammanlagt 7 olika företag som du kan ta kontakt med när du är intresserad av att köpa eller hyra takbox i Umeå. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag inom takboxar i Umeå rekommenderar vi att du letar vidare efter takboxar hos andra företag i Västerbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och hyr ut takboxar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och hyr ut takboxar till bra pris.