Takboxar i Askim

Annons:
Köpa och hyra takbox i Askim - guide för dig som funderar på att köpa eller hyra takbox i Askim. Här listar vi alla företag som säljer eller hyr ut takboxar i Askim vilka du kan ta kontakt med om du är intresserad av takbox i Askim. Takboxar i Askim finns att hyra eller köpa i flera olika storlekar och det finns flera olika modeller och tillverkare av takboxar att välja mellan när du bor i Askim och ska montera en takbox på din bil. Sammanlagt finns det 3 olika företag som du kan kontakta angående takboxar i Askim, se vår listan nedan.
Annons:

Hyra takbox i Askim

Nedan kan du ta del av vår lista över företag som du kan köpa eller hyra takbox i Askim av.

Din Bil
Askims Industriväg
436 34 Askim


Hiltmann Industriprodukter AB
Bergstigen 2A
436 42 Askim


Bilmodecenter i Göteborg AB
Askims Verkstadsväg 14-16
436 34 Askim

Annons:

Takboxfakta om orten Askim

I Askim finns som bekant minst ett företag som säljer eller hyr ut takboxar, nedan kan du ta del av del övrig information om Askim.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Askim om du vill veta mer om Askim än endast saker relaterat till takboxar i Askim.

I Askim hittade vi sammanlagt 3 olika företag som du kan ta kontakt med när du är intresserad av att köpa eller hyra takbox i Askim. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag inom takboxar i Askim rekommenderar vi att du letar vidare efter takboxar hos andra företag i Västra Götaland.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och hyr ut takboxar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och hyr ut takboxar till bra pris.