Takboxar i Borås

Annons:
Köpa och hyra takbox i Borås - guide för dig som funderar på att köpa eller hyra takbox i Borås. Här listar vi alla företag som säljer eller hyr ut takboxar i Borås vilka du kan ta kontakt med om du är intresserad av takbox i Borås. Takboxar i Borås finns att hyra eller köpa i flera olika storlekar och det finns flera olika modeller och tillverkare av takboxar att välja mellan när du bor i Borås och ska montera en takbox på din bil. Sammanlagt finns det 5 olika företag som du kan kontakta angående takboxar i Borås, se vår listan nedan.
Annons:

Hyra takbox i Borås

Nedan kan du ta del av vår lista över företag som du kan köpa eller hyra takbox i Borås av.

Mekonomen Bilverkstad / Naimmabil
Källbäcksrydsgatan 8
507 42 Borås


Scania-Bilar Sverige AB
Viaredsvägen 6
504 64 Borås


Sumex Scandinavia AB
Göteborgsvägen 155
504 62 Borås


Ts Tech Co. Ltd. (japan) Filial Sweden
Skaraborgsvägen 25
506 30 Borås


Ipex i Borås AB
Industrigatan 26
504 62 Borås

Annons:

Takboxfakta om orten Borås

I Borås finns som bekant minst ett företag som säljer eller hyr ut takboxar, nedan kan du ta del av del övrig information om Borås.

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Borås om du vill veta mer om Borås än endast saker relaterat till takboxar i Borås.

I Borås hittade vi sammanlagt 5 olika företag som du kan ta kontakt med när du är intresserad av att köpa eller hyra takbox i Borås. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag inom takboxar i Borås rekommenderar vi att du letar vidare efter takboxar hos andra företag i Västra Götaland.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och hyr ut takboxar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och hyr ut takboxar till bra pris.