Takboxar i Hisings Backa

Annons:
Köpa och hyra takbox i Hisings Backa - guide för dig som funderar på att köpa eller hyra takbox i Hisings Backa. Här listar vi alla företag som säljer eller hyr ut takboxar i Hisings Backa vilka du kan ta kontakt med om du är intresserad av takbox i Hisings Backa. Takboxar i Hisings Backa finns att hyra eller köpa i flera olika storlekar och det finns flera olika modeller och tillverkare av takboxar att välja mellan när du bor i Hisings Backa och ska montera en takbox på din bil. Sammanlagt finns det 6 olika företag som du kan kontakta angående takboxar i Hisings Backa, se vår listan nedan.
Annons:

Hyra takbox i Hisings Backa

Nedan kan du ta del av vår lista över företag som du kan köpa eller hyra takbox i Hisings Backa av.

Walléns Motorrenoveringar AB
Aröds Industriväg 39
422 43 Hisings


Yazaki Europe Ltd
Exportgatan 47
422 46 Hisings Backa


Göteborgs Transportbils Center AB
Aröds Industriväg 2
422 43 Hisings


Göteborgs Fordons Service Center/Autoexperten
Backa Bergögata 11
422 46 Hisings Backa


Tyrilux Bil AB
Tagenevägen 18
422 59 Hisings Backa


Scanfric AB
Backa Bergögata 11
422 46 Hisings Backa

Annons:

Takboxfakta om orten Hisings Backa

I Hisings Backa finns som bekant minst ett företag som säljer eller hyr ut takboxar, nedan kan du ta del av del övrig information om Hisings Backa.

Backa - även Hisings Backa - är en stadsdel och ett primärområde på östra Hisingen i Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Norra Hisingen. Norra Backa tillhör primärområdet Skälltorp. Motorvägen E6 delar upp Backa i ett industriområde mot Göta älv i öster och ett bostadsområde i väster.

Yta: 1 473 hektar
Invånarantal: 7687, år 2013

Här kan du ta del av mer information om Hisings Backa om du vill veta mer om Hisings Backa än endast saker relaterat till takboxar i Hisings Backa.

I Hisings Backa hittade vi sammanlagt 6 olika företag som du kan ta kontakt med när du är intresserad av att köpa eller hyra takbox i Hisings Backa. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag inom takboxar i Hisings Backa rekommenderar vi att du letar vidare efter takboxar hos andra företag i Västra Götaland.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och hyr ut takboxar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och hyr ut takboxar till bra pris.