Takboxar i Kalix

Annons:
Köpa och hyra takbox i Kalix - guide för dig som funderar på att köpa eller hyra takbox i Kalix. Här listar vi alla företag som säljer eller hyr ut takboxar i Kalix vilka du kan ta kontakt med om du är intresserad av takbox i Kalix. Takboxar i Kalix finns att hyra eller köpa i flera olika storlekar och det finns flera olika modeller och tillverkare av takboxar att välja mellan när du bor i Kalix och ska montera en takbox på din bil. Sammanlagt finns det 4 olika företag som du kan kontakta angående takboxar i Kalix, se vår listan nedan.
Annons:

Hyra takbox i Kalix

Nedan kan du ta del av vår lista över företag som du kan köpa eller hyra takbox i Kalix av.

RP Glasfiber
Stabsvägen 15
952 51 Kalix


Rk:s Bilservice & Bildemontering
Rudträskvägen 6
952 41 Kalix


Lindeholm Bengt AB / BDS
Parallellgatan 17
952 33 Kalix


Strömbergs Bil AB
Vattenvägen 21
952 35 Kalix

Annons:

Takboxfakta om orten Kalix

I Kalix finns som bekant minst ett företag som säljer eller hyr ut takboxar, nedan kan du ta del av del övrig information om Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kalix om du vill veta mer om Kalix än endast saker relaterat till takboxar i Kalix.

I Kalix hittade vi sammanlagt 4 olika företag som du kan ta kontakt med när du är intresserad av att köpa eller hyra takbox i Kalix. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag inom takboxar i Kalix rekommenderar vi att du letar vidare efter takboxar hos andra företag i Norrbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och hyr ut takboxar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och hyr ut takboxar till bra pris.