Takboxar i Kista

Annons:
Köpa och hyra takbox i Kista - guide för dig som funderar på att köpa eller hyra takbox i Kista. Här listar vi alla företag som säljer eller hyr ut takboxar i Kista vilka du kan ta kontakt med om du är intresserad av takbox i Kista. Takboxar i Kista finns att hyra eller köpa i flera olika storlekar och det finns flera olika modeller och tillverkare av takboxar att välja mellan när du bor i Kista och ska montera en takbox på din bil. Sammanlagt finns det 3 olika företag som du kan kontakta angående takboxar i Kista, se vår listan nedan.
Annons:

Hyra takbox i Kista

Nedan kan du ta del av vår lista över företag som du kan köpa eller hyra takbox i Kista av.

Modul-System HH AB
Esbogatan 7
164 74 Kista


Bilia Personbilar AB
Danmarksgatan 52
164 40 Kista


Autoexperten
Haukadalsgatan 3
164 40 Kista

Annons:

Takboxfakta om orten Kista

I Kista finns som bekant minst ett företag som säljer eller hyr ut takboxar, nedan kan du ta del av del övrig information om Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du ta del av mer information om Kista om du vill veta mer om Kista än endast saker relaterat till takboxar i Kista.

I Kista hittade vi sammanlagt 3 olika företag som du kan ta kontakt med när du är intresserad av att köpa eller hyra takbox i Kista. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag inom takboxar i Kista rekommenderar vi att du letar vidare efter takboxar hos andra företag i Stockholm.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och hyr ut takboxar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och hyr ut takboxar till bra pris.